Tur til Danmark og Mercell

Publisert: 26 september 2022

Skrevet av: Thor Arne Rushfeldt

Morten Kryger Hjortnæs (t.v.) og Magnus Jakola Skansen (t.h.) På bildet: Morten Kryger Hjortnæs (t.v.) og Magnus Jakola Skansen (t.h.). Foto: Thor Arne Rushfeldt.

Covid-19, Microsoft Teams og reiserestriksjoner er tre ord som har levd i en symbiose under pandemien. Dette har selvfølgelig påvirket Finnut også, og våre kjære e-handelskolleger i Danmark i Mercell, tidligere Tricommerce, har sett lite til oss. Derfor var det med stor glede og entusiasme vi nå kunne reise ned til dem for kursing i plattformen og ha nyttige møter.

Vi er glade i Microsoft teams, og det er nyttig verktøy for et selskap som oss med en så spredt kundemasse! Likevel er det noe med den energien som møter deg når folk møtes fysisk, som vi i Finnut setter pris på. De gode diskusjonene blir bedre og samtalene flyter. For mange kan det høres selgende ut, men vi setter virkelig pris på alt det fine vi opplever når vi er ute på tur og ser det flotte landet vårt. Variasjonen i kultur, natur og infrastruktur i Norge er noe alle burde oppleve, etter vårt skjønn!

Møtene gikk bra, og vi i Finnut har fått mye faglig påfyll som vil komme til nytte for kundene våre. Undertegnede er veldig klar for å gå løs på oppgaven ved å forbedre anbudene gjennom e-handel, og dra ut til kunder for kurs og se folk!