Winter Wonderland og strategisamling- Finnut til Båtsfjord!

Publisert: 01 november 2022

Skrevet av: Thor Arne Rushfeldt

Fra venstre: Ronald M. Pedersen, Bjørnar Pedersen, Bjørn Aarnes og Magnus Jakola Skansen

Bedriftsbesøk

Finnut er en bedrift som verdsetter andre bedrifter som gjør det bra, og henter inspirasjon fra disse. Derfor falt det naturlig for oss å besøke Barents Skipsservice når vi skulle legge strategisamlingen vår til Båtsfjord!

Barents Skipsservice vant næringslivsprisen for Nord-Varanger i 2021, og det var derfor spennende å få et innblikk i hvordan de jobber. Et godt inntrykk ble forbedret da de forklarte hvordan de jobber ambisiøst, men kontrollert mot fremtiden. Flere av prinsippene som vi etterstreber gikk igjen hos Barents Skipsservice. Totalt sett et inspirerende besøk som beviser verdiskapningen som tar sted i tjenestenæringer ute i distriktene, der vi liker oss så godt.

Båtsfjord brygge

Etter bedriftsbesøket tok vi inn på «brygga» der vi fikk god oppvartning og gode møtelokaler. Etter første økt var ferdig ble vi servert en nydelig biffsalat av en betjening som var hyggelig og hadde et glimt i øyet. Enkelt og greit noe vi nordfra setter pris på.

Videre fulgte en ny arbeidsøkt der vi har hatt gode faglige diskusjoner og staket ut kursen for Finnut i tiden som kommer. Når vi var ferdige gikk vi til middag der vi fikk en nydelig grillet tørrfisk og til dessert en kjempegod sjokoladesufflé. Mat, service og lokaler er noe Finnut kan anbefale på det varmeste.

Hjemreise

Som bildene viser var det vinter i det vi kjørte hjem, klare for å ta fatt på nye utfordringer med ny giv.

Takk for oss Båtsfjord!

Det var en glede.